udlejningsejendomme-sjaelland.dk: Boligejendom i København

Boligejendom i København

Om København

København er Danmarks hovedstad og indbefatter intet mindre end 18 kommuner med Københavns kommune med 539.542 indbyggere som den største. København er beliggende på Sjællands østkyst og er nationens økonomiske og kulturelle midtpunkt. Her er de demokratiske institutioner så som Folketinget og højesteretten, den kongelige hovedresidens, Amalienborg, samt flere turistattraktioner som bl.a. Tivoli og Den Lille Havfrue placeret. Derudover danner byen hjemsted for en række større virksomheder heriblandt. A. P. Møller Mærsk, Parken og Carlsberg samt kulturinstitutioner så som Operaen.

Værd at besøge i København

- Tivoli - Den lille Havfrue - Amalienborg - Christiansborg - Operaen - Det kongelige Teater - Strøget

Københavns geografi

København hare et areal på 74,4 km2 samt et indbyggertal på 1.199.224 (2011) København ligger på den sydøstligste del af Sjælland med en del af byen beliggende på øen Amager.

Links om København

Om København på Wikipedia

Kort over København

Link til Københavns kommune

Facebookside med kontorlokaler i København
Facebookside med butikslokaler i København

 

 

 

 

 


 

Markedet for køb og salg af boligejendomme har ligget temmelig stille  de senere år på grund af finanskrisen. I dag stilles der skrappe krav til finansieringen af investeringsejendomme, og hvis du er på udkig efter en boligejendom, skal du forvente en meget større udbetaling/egenbetaling end tidligere. Til gengæld er efterspørgslen af samme grund faldet, og prisen på en udlejet boligejendom er derfor generelt lavere end på toppen af højkonjunkturen (selfølgelig afhængigt af beliggenhed og kvalitet).

Klik på linksene i højre side for at starte din søgning efter boligudlejningsejendomme til salg. 

Mere i denne kategori: « Stege Ringsted »